Vineri, 29 martie 2024 - 9:05:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Năstase: „Am venit să văd noile raporturi de forţă din PSD”


19 aprilie 2013

Fostul premier Adrian Năstase a venit, în calitate de invitat, la Congresul PSD, însoţit de fiul său mai mare, Andrei Năstase, el spunându-le jurnaliştilor că vrea să vadă fotografia noilor raporturi de forţă din partid şi că nu va susţine un discurs.

Fostul preşedinte al PSD Adrian Năstase a fost aplaudat îndelung, la începutul Congresului PSD, de către participanţii la evenimentul organizat la Sala Palatului, mulţi dintre cei prezenţi ridicându-se în picioare.

"Am venit pentru că aştept cu interes mesajul politic care se va da aici. Recunosc că vreau să văd şi o fotografie a noilor raporturi de forţă din partid, pentru că alegerile întotdeuna ne arată cum se aşază plăcile tectonice în partid. Am venit din prietenie şi cu dorinţa de a vedea prieteni, colegi", a spus Năstase.

El a arătat că are emoţii pentru revederea cu foştii colegi de partid, de care a spus că i-a fost dor.

"Am foarte mulţi prieteni în continuare. Sunt unii care mă consideră trist, sunt unii care mă consideră prea agresiv, sunt alţii care consideră că m-am schimbat, alţii că nu. Evident că m-am schimbat, după o încercare care a fost foarte dură", a spus Năstase.

El a menţionat că nu va avea un discurs în faţa Congresului PSD. "Nu am un discurs, am venit ca invitat. Am venit cu bucuria de a-i reîntâlni", a spus Năstase.

 

FOTO: MEDIAFAX

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro