Marţi, 1 decembrie 2020 - 1:08:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Dragnea la Poiana Braşov: "Mă uit în sală şi am rămas destui"


6 aprilie 2014

PSD va folosi la europarlamentarele din mai metoda "comunicării prin sms", a declarat sâmbătă, la Poiana Braşov, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedinte executiv PSD şi şef al campaniei electorale a partidului în acest an.

Dragnea, acuzat de fraudarea referendumului din 2012, a insistat asupra importanţei organizării alegerilor, declarând că PSD va folosi metoda sms-ul - un sistem modern de comunicare - şi la aceste alegeri, la fel cum a folosit-o la alegerile locale şi la la referendum.

"Este important ca la aceste alegeri să ne organizăm din toate punctele de vedere. Vom folosi şi la aceste alegeri — o spun în faţa presei — sistemul de comunicare prin sms. El a fost folosit şi la alegerile locale şi la referendum şi la alegerile generale. La referendum au apărut probleme, dar la celelalte alegeri, nu au fost probleme. Este un sistem modern de comunicare, toate partidele au dreptul şi chiar şi obligaţia să facă numărătoarea paralelă şi să transmită rezultatele din fiecare secţie de vot la sediul central al partidului şi acest lucru îl vom face şi noi. Că transmisia se face prin sms, telefon, mail sau porumbei călători contează mai puţin", a declarat Dragnea.

Vicepremierul le-a explicat participanţilor la întrunirea conducerii PSD cu coordonatorii de campanie şi lideri din teritoriu, că europarlamentare din acest an sunt mai importante decât cele precedente, căci în urma lor vor fi stabiliţi nu doar reprezentanţii ţării la Bruxelles ci şi candidaţii în cursa pentru Cotroceni:

"Dacă este să discutăm foarte cinstit, foarte corect, riguros, practic niciun partid important nu are stabilit candidatul final pentru prezidenţiale. Nici măcar Crin Antonescu, declarat candidat. A avut mai multe intervenţii în care a spus că dacă nu ia 20% la europarlamentare nu mai candidează sau îşi dă demisia sau ceva de genul acesta", a reamintit Dragnea declaraţiile liderului PNL.

Dealtfel, şi candidatul PSD va fi stabilit tot după alegerile europarlamentare, Victor Ponta urmând să participe în funcţie de rezultatele "testului din mai", scorul pe care îl va obţine partidul fiind un barometru şi al "cotei de simpatie" de care se mai bucură premierul printre români.

Adresându-se liderilor din teritoriu, de a căror sprijin depind rezultatele alegerilor din acest an, Dragnea a ţinut să abordeze şi ultimele evenimente din partid, respectiv "curăţenia de primăvara" făcută de DNA, care trimite în judecată baron după baron: "O să rămânem destui!" i-a încurajat el.

"Vreau să discutăm despre ultimele evenimente din partid. Mă uit în sală şi am rămas destui şi o să rămânem destui până la finalul acestui an. Este important pentru noi toţi şi pentru colegii noştri din fiecare organizaţie să înţelegem că PSD, colegii noştri de la UNPR, cu care practic suntem într-o relaţie mai mult decât prietenească, reprezentăm două forţe politice puternice, care au în spate o susţinere din partea populaţiei", a declarat Dragnea.

La întrunirea conducerii PSD cu coordonatorii de campanie şi liderii din teritoriu, organizată la Poiana Braşov, au luat parte vicepremierul Gabriel Oprea, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, ministrul Economiei, Constantin Niţă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(179 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Pro Romania- Forta ta in Parlament

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateClinica Roua

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 30 noiembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro