Sâmbătă, 8 august 2020 - 9:07:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Nu e linişte în PSD Prahova


17 iulie 2015

Se agită apele în PSD Prahova. Comunicatul emis de organizaţia judeţeană demonstrează că în filiala judeţeană nu prea e linişte.

Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public cu privire la decizii interne atribuite PSD, referitoare la faptul că domnul Codrin Stefănescu, secretar general adjunct al PSD, ar fi fost desemnat coordonator al alegerilor interne din Organizaţia PSD Prahova, preşedintele interimar al PSD Prahova, senatorul Daniel Savu, face următoarele precizări:

  1. PSD Prahova nu consideră necesară şi oportună desemnarea unui coordonator din partea structurii centrale a partidului, în condiţiile în care, până în prezent, au fost finalizate alegerile interne în peste 90 % dintre organizaţiile locale la nivel judeţean. Procedurile de desfăşurare a alegerilor s-au derulat transparent, cu respectarea prevederilor statutare şi fără niciun fel de contestaţie.
  1. Prezenţa în Prahova a secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefanescu, săptămâna trecută, la o întâlnire cu primarii PSD din judeţ, s-a făcut în absenţa unei informări oficiale a conducerii statutare a partidului, atât la nivel judeţean cât şi naţional, precum şi fără convocarea pe canalele oficiale a parlamentarilor PSD de Prahova şi a aleşilor locali PSD.
  1. Situaţia din cadrul PSD Prahova, precum şi desemnarea unui coordonator din partea structurii centrale a partidului, va face obiectul unei dezbateri şi analize în cadrul Comitetului Executiv Naţional PSD care va avea loc miercuri, 22 iulie 2015. 
  1. Pentru democraţia din PSD, este nejustificată crearea unui astfel de precedent neprevăzut în Statut, cu privire la activitatea internă a unei organizaţii judeţene.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(127 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 5 august 2020
Autentificare
stiriactuale.ro