Miercuri, 24 aprilie 2024 - 4:39:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PLR: Predoiu continuă să facă afirmaţii în spaţiul public doar pentru a-l completa pe mentorul său politic, Traian Băsescu


23 aprilie 2015

Purtătorul de cuvânt al Partidului Liberal Reformator, senatorul Petru Ehegartner, a afirmat că atacurile din spaţiul public ale lui Cătălin Predoiu la adresa preşedintelui Senatului preiau discursul mentorului politic al acestuia, Traian Băsescu, pentru a crea o dezinformare la nivelul opiniei publice cu privire la situaţia din Senat în cazul Dan Şova.

„Cătălin Predoiu continuă să facă afirmaţii în spaţiul public doar pentru a-l completa pe mentorul său politic, Traian Băsescu. La nici câteva ore de la acuzaţiile fără fond ale fostului preşedinte la adresa preşedintelui Senatului, cel care a fost ţinut sub aripa protectoare de Băsescu a ţinut să iasă şi să îşi arate devotamentul faţă de idolul său prin atacuri la persoana lui Călin Popescu-Tăriceanu.

Cătălin Predoiu încearcă, prin tot felul de minciuni, să creeze o dezinformare la nivelul opiniei publice cu privire la situaţia din Senat. Ceea ce s-a întâmplat în cazul redactării hotărârii referitoare la cazul Şova, a fost să se pună în aplicare o decizie a Curţii Constituţionale.

În ceea ce priveşte votul în cazul Şova nu a existat nicio încălcare a Constituţiei, aşa cum Cătălin Predoiu încearcă să lase impresia în spaţiul public, împreună cu Traian Băsescu. Ca jurist, Cătălin Predoiu ar trebui să ştie că orice lege este pe deplin constituţională atâta timp cât Curtea Constituţională nu o califică explicit altfel. Senatul a respectat legislaţia în vigoare la momentul votului, iar procedura de vot a fost aprobată chiar de colegii domnului Cătălin Predoiu din Comisia Juridică, ca şi de plenul Senatului, fără vreo opoziţie sau rezervă. Ca un personaj care se doreşte a fi lider de partid, Cătălin Predoiu ar trebui să ştie cum au votat colegii săi. Modul în care a decurs votul s-a desfăşurat într-un cadru legal, conform cu prevederile şi procedurile în vigoare.

PNL continuă să folosească un discurs plin de populism si demagogie, iar liderii partidului îşi arată cu fiecare ieşire disperarea şi nerăbdarea de a prelua din nou puterea. Toată lumea a înţeles că lucrurile nu pot să mai stea ca în timpul mandatelor lui Traian Băsescu, ci este nevoie de o resetare a modului în care se face politică, numai Cătălin Predoiu şi ceilalţi lideri ai PNL continuă să meargă pe linia de discurs trasată de Traian Băsescu”, a precizat senatorul PLR Petru Ehegartner.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro