Vineri, 3 mai 2024 - 9:52:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD Prahova, înfrânt de BEJ în încercarea de contestare a numirii reprezentanţilor PNL în birourile electorale


22 aprilie 2024

Reprezentanţii Partidul Social Democrat Prahova au încercat recent să conteste numirea reprezentanţilor Partidului Naţional Liberal în birourile electorale de circumscripţie comunale, orăşeneşti şi municipale, depunând 104 contestaţii la Biroul Electoral Judeţean Prahova, câte una pentru fiecare localitate din judeţ. Motivul invocat a fost presupusa demisie a lui Iulian Dumitrescu din funcţia de preşedinte al PNL Prahova, neconfirmată de documente.

Cu toate acestea, BEJ Prahova a respins toate cele 104 contestaţii ale PSD, după ce organizaţiile locale ale PNL au furnizat documente oficiale care atestau că Iulian Dumitrescu rămâne în funcţia de preşedinte al PNL Prahova.

Dumitrescu a explicat că, în urma discuţiilor cu primarii din judeţ, a decis să continue în funcţia de preşedinte al PNL Prahova, asumându-şi responsabilitatea de a-i sprijini pe aceştia în realizarea proiectelor importante pentru cetăţeni. De asemenea, a subliniat că, deşi a demisionat din alte funcţii la nivel naţional şi central al PNL, rămâne în continuare liderul organizaţiei judeţene a partidului.

Alegerile locale vor avea loc pe 9 iunie, concomitent cu cele europarlamentare, iar BEJ Prahova a confirmat respingerea tuturor contestaţiilor PSD Prahova ca fiind nefondate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro