Vineri, 24 mai 2024 - 1:52:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Udrea ştia de retrocedările ilegale


26 noiembrie 2014

Elena Udrea recunoaşte că a turnat-o pe Alina Bica la şefi, deşi susţine că sunt prietene. Protejata lui Traian Băsescu a semnalat în Guvern ilegalităţile de la ANRP, din vremea când fosta şefă DIICOT făcea parte din Comisia de acordare a despăgubirilor.

"În vremea când făceam parte din Guvernul Boc, am semnalat şi colegilor din partid şi instituţiilor, că se vorbeşte foarte mult despre faptul că acolo se întâmplă fapte de corupţie, legat de preşedinta ANRP. Erau lucruri pe care le auzisem", a precizat Udrea.

Preşedinta PMP a menţionat că "la vremea aceea, reacţia instituţiilor şi a colegilor a fost că ea se înşeală şi că lucrurile sunt ok".

"Se dovedeşte, după trei ani că am avut dreptate şi că acolo se întâmplau astfel de fapte de corupţie, că la nivelul conducerii instituţiei, lucrurile pe care eu le auzisem este foarte probabil a fi dovedite ca fiind adevărate. (..) Sunt dintre cei care au semnalat că ceea ce se întâmplă la ANRP este grav, este ilegal şi că ar trebui oprită această retrocedare de drepturi, în special către cei care aveau drepturi litigioase", a arătat Udrea.

Chiar şi aşa, posibilele fapte penale ale lui Bica nu au împiedicat-o pe Udrea să meargă la shopping la Paris cu aceasta.

"Relatia mea cu Bica nu este legată de profesie. Suntem două femei de aceeaşi vârstă, cu preocupări profesionale comune. Eu sunt jurist, ea este procuror", a spus Udrea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro