Duminică, 28 noiembrie 2021 - 4:15:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ilie Sârbu: USL se poate rupe dacă nu pleacă Sorin Roşca Stănescu


20 mai 2013

"USL se rupe dacă nu pleacă Roşca", a declarat Ilie Sârbu, potrivit evz.ro. "E un cumul, nu e doar Roşca Stănescu. oamenii încep să aibă curaj dacă văd că nu i se întâmplă nimic lui Roşca Stănescu".

Sârbu i-a dat ca exemplu pe cei doi senatori liberali de Bihor care au ameninţat că vor depune o moţiune simplă împotriva ministrului Mediului, Rovana Plumb, dar s-a referit şi la stenogramele din şedinţa PNL, care arătau cum mai mulţi miniştri liberali îşi exprimau vehement nemulţumirea faţă de PSD şi Victor Ponta.

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că la întâlnirea de la Guvern cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, nu s-a decis nimic.

"Nu am decis nimic", a declarat Ponta, întrebat despre discuţiile de la sediul Guvernului. De asemenea, premierul a precizat că a cerut, miercuri, în şedinţa USL, sancţionarea lui Sorin Roşca Stănescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, la Conferinţa naţională de alegeri a TNL, că USL este "o alianţă politică de durată în interes naţional", că există hotărâre de a reuşi în aceasă alianţă politică, rămânând în acelaşi timp ancoraţi în filosofia politică a libertăţii. Luni, cele două partide importante din USL au şedinţe în care vor fi discutate ultimele evenimente din interiorul alianţei
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(129 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 noiembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro