Duminică, 28 aprilie 2024 - 11:06:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Imoral? Marian Nistor, preşedintele de PNL Câmpina poate fi plătit din bani publici?


1 aprilie 2022

Conflictul dintre primarul Câmpinei, Alin Moldoveanu, şi Marian Nistor, preşedintele PNL Câmpina şi şef al Pieţei Centrale, nu pare a avea mari şanse să fie stins prea curând. 

Edilul câmpinean a propus încă de anul trecut o nouă organigramă a Primăriei Câmpina, organigramă care cuprinde şi reorganizarea Pieţei Centrale, dar şi adunarea tuturor instituţiilor de cultură din municipiu sub acelaşi acoperiş: Centrul Cultural. Proiectul nu a putut şi discutat nici în urmă cu un an, dar nici în şedinţa ordinară din luna martie. Şi asta din cauza respingerii proiectelor privind Centrul Cultural şi reorganizarea Pieţei de către aleşii PNL, PSD, ALDE, ProRomânia, care au făcut front comun cu Marian Nistor. 

La şedinţa de Consiliu Local din această săptămână directorul Nistor l-a avut în galerie şi pe Dan Muşat, preşedintele PSD Câmpina. Acesta a stat într-un colţ al sălii de şedinţă şi a făcut galerie zgomotos, comentând ca la un meci de fotbal replicile primarului. Atitudine de...viitor candidat la primărie...Sau cine ştie, atitudine de şef de fotbal că dacă tot ai săi colegi au reuşit să aloce echipei de fotbal seniori un buget mult mai mare decât al Blejoiului care joacă în Liga a 3 a, înseamnă că are planuri măreţe cu sportul de performanţă.

Dar revenind la Marian Nistor şi conflictul cu edilul Alin Moldoveanu, nu putem să nu ne întrebăm de ce nu începe şeful pieţei să arate că este om politic şi să demisioneze din funcţia plătită din bani publici? Nu de alta, dar din câte ne aducem aminte, în urmă cu mai mulţi ani, a mai avut ceva probleme cu o incompatibilitate descoperită de Agenţia Naţională de Integritate. 

Un politician de prim rang nu poate fi şi în căruţă şi în teleguţă...Ori esti preşedintele PNL Câmpina 24 de ore din 24, ori coduci partidul ....după orele de program. Iar în această ultimă situaţie, ne întrebăm dacă şefii judeţeni ai PNL sunt de acord cu aşa ceva. Să te visezi candidatul PNL la Primăria Câmpina, dar să accepţi o funcţie în administraţia locală câmpineană este o dovadă a lipsei de coloană vertebrală. Nu ai cum să critici modul în care Moldoveanu administrează Municipiul Câmpina, dar tu să fii plătit din bugetul local. Este mai mult decât imoral...

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro