Vineri, 25 septembrie 2020 - 3:04:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Adrian Năstase, nemulţumit de candidaţii USL


21 octombrie 2012

Fostul premier, Adrian Năstase, le-a transmis, din nou, un mesaj scris pe blog colegilor săi din USL. Năstase le atrage acestora atenţia că pe listele de candidaţi au pus "persoane dintre cele mai ciudate" pentru a putea obţine majoritatea parlamentară care să-l oblige pe Traian Băsescu să numească un premier de la actuala Putere.

Fostul deputat de Prahova susţine că pentru atingerea acestui obiectiv, sunt incluşi, drept candidaţi, şi persoane din cele mai ciudate – ca preţ al atragerii acestor voturi suplimentare.

"În felul acesta, Parlamentul următorilor ani riscă să nu fie mai puternic, mai competent, mai eficient decâ cel actual", a mai scris fostul premier.

El a explicat şi "goana" USL de a pune pe liste pe cei care pot să aducă, la 9 decembrie, voturile necesare: "justificarea politică a nevoii de a obţine peste 50% din voturi", te teamă că preşedintele Traian Băsescu nu va desemna drept candidat de prim-ministru pe reprezentantul partidului (alianţei) care a obţinut cele mai multe voturi/mandate.

"Ce se va întâmpla însă după aceea? Vor fi în Parlament suficienţi jurişti pentru a îmbunătăţi legislaţia şi a pregăti revizuirea Constituţiei?, Vor fi suficienţi oameni de cultură pentru a explica faptul că politica dar şi soarta unei naţiuni nu pot exista în afara culturii? Şi ar fi multe alte întrebări", conchide Năstase.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(29 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro