Miercuri, 17 aprilie 2024 - 1:32:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD Ploieşti: "Domnule primar Adrian Dobre, vă informăm că Primăria se conduce şi din teren, nu numai din birou, din studiourile de televiziune, din sediul de partid, sau prin comunicate de presă"


7 noiembrie 2016

Într-un comunicat de presă, viceprimarul Cristian Ganea, preşedinte al PSD Ploieşti, încearcă să lămurească problemele reale ale CSM Ploieşti. Publicăm integral comunicatul de presă:

"În ultima perioadă asistăm la încercările PNL, în frunte cu primarul Ploieştiului ,Adrian Dobre, de a distruge sportul ploieşean, încercări care şi-au atins ţelul !

Ultima “ispravă” în detrimentul sportului şi a CSM Ploieşti a avut loc vineri, când primarul a convocat o şedinţă cu uşile închise menită, chipurile, să găsească, pentru a nu ştim câta oară, soluţii pentru redresarea clubului sportiv.

Deşi CSM este un subiect fierbinte, care ţine prima pagină a publicaţiilor locale şi naţionale, primarul Adrian Dobre nu a inteles să invite şi presa, iar jurnaliştii care au aflat întâmplător de întâlnire au fost, efectiv, daţi afară de edilul sef al Ploiestiului, din sala de şedinte a Primăriei Ploieşti,

Pe aceasă cale, eu, viceprimarul Cristian Ganea alături de colegul meu, viceprimarul ALDE George Pană, ne cerem scuze jurnaliştilor interesaţi de soarta sportului ploieştean pentru faptul că li s-a îngrădit accesul la informaţie, gest nemaîntâlnit până acum în Primăria Ploieşti.

În realitate, primarul Adrian Dobre a dorit o şedinţă cu uşile închise pentru a decide retragerea echipelor CSM din campionatele naţionale şi, în mod practic, desfiinţarea lor, semn că liberalii nu încurajează în niciun fel un mod de viaţă sănătos, iar faţa de carierele sportivilor şi antrenorilor simt doar.....indiferenţă şi dispreţ.

Problema CSM este generată de incapacitatea primarului Adrian Dobre de a identifica măsurile legale privind continuarea activităţii sportive în cadrul clubului. Din luna iunie 2016, primarul Ploieştiului a reuşit performanţa de a desfiinţa tot ceea ce  înseamnă sport în Ploiesti : a blocat proiectul Petrolul, a minţit fără nicio jenă suporterii, iar acum a decis desfiinţarea echipelor de handbal şi baschet de la CSM.

Stăm şi ne întrebăm ce ar mai putea urma?

Domnule primar Adrian Dobre, dorim să vă informăm că Primăria se conduce şi din teren, nu numai din birou, din studiourile de televiziune, din sediul de partid, sau prin comunicate de presă anoste, mincinoase şi menite să creeze tensiuni nejustificate.

Din păcate, am constatat că primarul Adrian Dobre şi-a însuşit foarte bine propaganda învăţată la şcolile PDL şi dezinformează şi defăimează fără niciun temei, ignorând cu desăvârşire interesele municipalităţii. Că de respundere nici nu poate fi vorba când „sărbătorim” 5 luni de la data înscăunării lui Vodă Dobre, fără ca acesta să îşi fi depus semnatura în bancă, aşa cum legea o cere!

Îi recomandăm lui Adrian Dobre, să accepte că este primarul ales al Ploieştiului şi să înceapă să lucreze pentru ploieşteni. Promisiunile electorale se onorează prin muncă, iar ploieştenii au nevoie de un oraş civilizat, modern. La acest moment, Adrian Dobre a transformat etajul III al Casei Albe din Ploieşti într-un centru generator de tensiune, conflicte şi nesfârşite certuri, mai mărunte sau mai mari, care îndepărtează administraţia ploieşteană de ceea ce ar trebui, în mod normal, să facă.

Dacă nu vă pasă deloc de ploieşteni sau de Ploieşti, nu ar fi mai bine să demisionaţi, domnule Dobre? Şi nu uitaţi un lucru: la cozile acelea de la DNA, pe care le-aţi evocat în ultimul dumneavoastră comunicat, pot sta şi primarii care nu îşi fac treaba aşa cum trebuie!
                               

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro