Sâmbătă, 28 mai 2022 - 12:49:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Incompetenţă, numele tău este ... Adrian Dobre!


22 iulie 2017

Bogdan Toader şi Graţiela Gavrilescu, liderii PSD-ALDE din Prahova, au emis un comunicat de presă în care răspund primarului Adrian Dobre, care a acuzat Guvernul Tudose că a pedepsit Ploieştiul, nealocând fonduri prin PNDL. Publicăm integral comunicatul PSD-ALDE:

"Incompetenţă, numele tău este…Adrian Dobre!

Domnul aşa-zis edil al municipiului Ploieşti îşi exersează stilul epistolar, cu mare stângăcie, pe pagina oficială a instituţiei pe care o reprezintă, plângându-şi de milă că nu a fost capabil să obţină fonduri prin PNDL.

Ca de obicei, singurul primar din ţară care evită să semneze orice act oficial aruncă pisica peste gardul altcuiva. De data aceasta, peste cel al viceprimarului George Pană, reproşându-i, din câte, cu greu, reuşim să descifrăm, … apartenenţa la A.L.D.E., partid ”vinovat”, la rându-i, de a se afla, alături de P.S.D., la guvernare.

Ca orice şcolar leneş şi alintat, prins cu tema nefăcută, domnul Dobre este şi pârâcios! Şi chiar îi cere Organizaţiei Judeţene a A.L.D.E., nici mai mult- nici mai puţin, decât să îi retragă sprijinul politic viceprimarului Pană şi să îl înlocuiască!

Să recapitulăm:

Domnul Dobre, întâi STĂTĂTORUL (la propriu) dintre ploieşteni, a terminat ce avea de făcut ca primar şi a trecut la organizarea… A.L.D.E.!

Să fim serioşi!

Unicul vinovat pentru situaţia regretabilă în care se găseşte municipiul este chiar dumnealui!

Nu apartenenţa sa la P.N.L. a fost motivul pentru care Ploieştiul nu a primit bani, ci propria INCOMPETENŢĂ!

Dovada?

Primarii liberali din Prahova, ca şi sutele de primari liberali din ţară, care au primit alocări substanţiale din partea guvernului P.S.D.- A.L.D.E..

Aşadar, cel care ar trebui sa plece sunteţi chiar dumneavoastră, domnule primar!

Şi orice comentariu în plus este de prisos!"


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2022
Autentificare
stiriactuale.ro