Luni, 28 septembrie 2020 - 4:58:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Elena Udrea îl atacă pe Antonescu


3 iulie 2013

Elena Udrea a trecut cu uşurinţă peste divorţ şi revine în forţă pe scena politică. Ea crede că USL vrea ca în noua Constituţie preşedintele să aibă mai puţine atribuţii pentru ca liderul liberalilor „să muncească mai puţin”.

"E o ipocrizie. Să laşi preşedintele să fie ales prin vot popular şi apoi să îi dai atribuţiii cât la o republică parlamentară mi se pare o ipocrizie. Dacă accepţi că poporul român doreşte să îşi aleagă preşedintele şi are această cultură, a liderului suprem, atunci lasă-l să aibă şi atribuţii cu care să poată să influenţeze măcar ducerea la bun sfârşit a unui program cu care vine în faţa oamenilor", a declarat Elena Udrea la Digi 24.

În plus, fostul ministru al Turismului crede că intenţia USL a fost să aibă o Constituţie pe placul său şi nu să îmbunătăţească legea supremă. Udrea consider că orice modificare ar trebui să aibă ca punct de plecare voinţa românilor de a fi reprezentaţi de 300 de parlamentari într-un Parlament Unicameral.

"Mi se pare fascinant că au trecut la modificarea Constituţiei ignorând referendumul de reducere a numărului de parlamentari şi Parlament Unicameral. Mi se pare prima dovadă că intenţia nu a fost de a îmbunătăţi Constituţia, care are o mulţime de hibe, ci de a face o Constituţie pe placul lor. Făcând o glumă...Eu cred că preşedintele va ieşi din Puterea Executivă, pentru că aşa a vrut Antonescu, ca să nu îşi ia atribuţii în plus că asta înseamnă să munceşti mai mult", consideră Udrea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(94 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro