Marţi, 29 noiembrie 2022 - 4:45:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Ponta: Crin are limbajul lui Băsescu. Avem unul, nu ne trebuie doi


22 martie 2014

Victor Ponta, Daniel Constantin şi Gabriel Oprea au mers împreună la Biroul Electoral Central pentru a depune listele candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Preşedintele PSD, Victor Ponta a explicat, de la Biroul Electoral Central, că nu poate vorbi rău despre Crin Antonescu, deşi acesta din urmă l-a atacat şi că îşi doreşte să facă un alt fel de politică.

"Eu văd următorul lucru: Traian Băsescu a câştigat de două ori alegerile prin fraudă şi de fiecare dată urla că restul au furat. Acum văd că şi Crin a luat limbajul dânsului. Avem un Băsescu şi ne ajunge, nu ne trebuie doi. Am promis oamenilor că ne batem cu Băsescu, cred şi acum. Liberalii sunt un partener serios, cred că obligaţia noastră este să schimbăm nu doar persoana Traian Băsescu, ci regimul Traian Băsescu. Nu pot să zic ceva rău de Crin Antonescu, după ce trei ani de zile am fost parteneri. Eu o să zic numai de bine despre dânsul. Acum nu mai e bun? Haideţi să fim mai serioşi şi să demonstrăm că putem face politică şi altfel decât decât a făcut Traian Băsescu până acum."

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 noiembrie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro