Vineri, 29 martie 2024 - 3:06:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PSD şi ALDE Ploieşti: "Domnule Dobre, îl cunoaşteţi pe Pinocchio?"


18 mai 2018

PSD şi ALDE Ploieşti au emis un nou comunicat de presă în care critică declaraţiile primarului Adrian Dobre conform cărora TCE Ploieşti nu ar mai putea să aloce gratuitatea pe transportul în comun pentru pensionari, elevi şi studenţi.

Publicăm integral comunicatul de presă:
 

Domnule Dobre, îl cunoaşteţi pe Pinocchio?

               Consilierii locali ai PSD  şi  ALDE Ploieşti sunt  uimiţi de modul în care primarul Adrian Dobre încearcă să inducă în eroare cetăţenii, susţinând în spaţiul public că în curând nu va mai putea fi acordată gratuitate pe transportul public în Ploieşti. pentru anumite categorii sociale .

Copil de casa al familiei Anastase, propus pentru funcţia de primar de către Andrei Volosevici, Adrian Dobre a reuşit într-un timp destul de scurt să îşi dezamăgească atât alegătorii, cât şi pe cei care l-au propulsat în cariera politică, carieră care prognozăm că va fi una scurtă.


Adrian Dobre trăieşte într-o lume paralelă, continuând să pună în pericol dezvoltarea Ploieştiului din cauza ambiţiilor şi intereselor apropiaţilor săi. Mizând pe mesaje politice vădit mincinoase, Dobre nu face decât să distrugă Ploieştiul prin nepriceperea sa.

Consilierii PSD şi ALDE Ploieşti susţin şi vor susţine, în continuare, acordarea gratuităţii pentru transportul public pentru pensionari, elevi şi studenţi şi solicită (încă) primarului Adrian Dobre să asigure sumele necesare până la finalul acestui an. Ţinem să îi reamintim primarului Dobre că iniţiativa de a asigura gratuitatea totală a transportului pentru elevi şi studenţi în Ploieşti a aparţinut consilierilor PSD-ALDE, în timp ce acesta s-a opus cu vehemenţă, amânând de mai multe ori votarea proiectului.

Este anormal să ni se ceară să votăm un buget al TCE Ploieşti care asigură gratuitatea până la 15 septembrie, fără să ni se explice ce se va întâmpla de la această dată încolo.

Este inadmisibil să organizezi tot felul de sindrofii din bani publici (a se citi festivaluri!), dar să nu te preocupi de asigurarea acestei facilităţi pentru populaţia care are realmente nevoie de ea.

Domnule Dobre, aţi citit Pinocchio? Dacă nu, vă recomandăm să lecturaţi această poveste mult iubită de copii. Este interesantă şi sigur vă veţi regăsi în ea!

Grupul consilierilor PSD –ALDE din Consiliul Local Ploieşti


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro