Joi, 18 aprilie 2024 - 10:27:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Unde va pleca Radu Socoleanu?


12 februarie 2013

Schimbarea lui Radu Socoleanu de la conducerea filialei prahovene a PPDD nu a avut loc. Zvonul se pare că a fost lansat de aripa rebelă a partidului lui Dan Diaconescu, care nu a fost niciodată de acord cu venirea fostului viceprimar al Ploieştiului în PPDD. Cert e că Socoleanu a reuşit să transforme filiala Prahova în cea mai puternică organizaţie PPDD din ţară, contabilizând după alegerile din 2012, doi deputaţi, un senator, doi primari, mai mulţi viceprimari dintre care şi viceprimarul Ploieştiului, foarte mulţi consilieri locali, în toate localităţile judeţului şi patru consilieri judeţeni.

„Am tot fost sunat pentru a mi se cere un punct de vedere în legătură cu schimbarea mea din funcţie. Nu a avut loc aşa ceva. Sunt în continuare preşedintele PPDD Prahova şi voi conduce această filială atâta timp cât colegii mei vor avea încredere în mine. Oricum nu am de gând să plec niciodată din PPDD, iar dacă partidul nu ar mai exista aş renunţa la politică”, ne-a declarat Radu Socoleanu.

Oricum, surse de la nivel central din PPDD ne-au spus că un sâmbure de adevăr există în legătură cu schimbarea lui Radu Socoleanu, însă conducerea naţională a formaţiunii politice doreşte ca fostul viceprimar al Ploieştiului să devină unul dintre cei cinci vicepreşedinţi ai Partidului Poporului Dan Diaconescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro