Vineri, 10 aprilie 2020 - 11:57:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

În ce condiţii ar candida Elena Udrea la preşedinţie


8 iunie 2013

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea crede că liderul PSD Victor Ponta va candida la preşedinţie, însă "guvernarea dezastruoasă a USL" îi va scădea din popularitate până la alegerile prezidenţiale, menţionând că va candida şi ea la această funcţie "numai dacă va candida Ponta".

 

Elena Udrea a declarat, la Braşov, că singurul candidat de la USL care ar putea avea şanse la preşedinţie este liderul PSD Victor Ponta, scrie MEDIAFAX.

 

"Astăzi, candidatul de la USL care ar putea avea şanse la preşedinţie este Victor Ponta, dar vorbim pentru astăzi. La cum sunt sondajele sau cum arată susţinerea populară a USL, această guvernare dezastruoasă îl va afecta şi pe primul-ministru, în mod cert, cu toate că este extrem de prezent la televiziuni. Cu siguranţă nu va mai avea aceleaşi şanse pe care le are dacă ar candida astăzi", a spus Udrea, într-o conferinţă de presă organizată la sediul PDL Braşov.

 

Întrebată dacă va candida la Preşedinţie, Udrea a spus: "Numai dacă va candida Victor Ponta". Referitor la viitorul partid Mişcarea Populară, Udrea a spus că nu trebuie să existe o atitudine ostilă din partea PDL faţă de Mişcarea Populară, la fel cum nu trebuie să fie o atitudine ostilă faţă de Alianţa DA sau faţă de cei care s-au desprins din PDL.

 

"Eu cred că, dimpotrivă, trebuie să găsim resursele şi motivele care să ne aducă la aceeaşi masă pe toţi cei care gândim să fim în opoziţie cu USL şi ne adresăm unui electorat de centru-dreapta. Să ne adunăm toţi la o masă şi să gândim un singur proiect şi probabil acela va fi alegerile prezidenţiale. La alegerile parlamentare fiecare se măsoară să vadă care îi este potenţialul, însă la alegerile prezidenţiale toţi cei de centru-dreapta trebuie să facă eforturi să susţină un singur candidat, pe cel mai credibil dintre liderii de centru-dreapta în aşa fel încât să mergem cu şanse la bătălia cu candidatul PSD, altfel dreapta românească va suferi o înfrângere.Vom avea un preşedinte de la PSD dacă nu vom reuşi să mergem cu un singur candidat", a mai spus Udrea.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(108 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 9 aprilie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro