Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 4:08:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Partide: "Volosevici a ţepuit Spitalul Municipal Schuller"


30 ianuarie 2024



O situaţie incredibilă a fost semnalată de colegii de la Observatorul Prahovean, iar reprezentanţii partidelor din Consiliul Local atrag atenţia asupra modului în care Andrei Volosevici a asociat Spitalul Municipal Schuller cu asa zisii dezvoltatori imobiliari de la White Tower, cea mai mare ţeapă a Ploiestiului actual.

PNL Ploiesti a emis un comunicat de presă care conţine mai multe documente prin care este dezvăluită legătura dintre Volosevici si PFA Lupu Mărioara, firma care a construit si vândut apartamentele de la White Tower. Aleşii îl acuză în mod direct pe actualul primar Andrei Volosevici că „a prejudiciat Spitalul Municipal cu 53.000 de lei”.

" „Domnul primar Andrei Volosevici a dat dovadă de un cinism fără precedent, târând într-un scandal monstruos atât asociaţiile de pensionari din Ploieşti, cât şi Spitalul Municipal, având ca unic scop beneficiul său strict electoral.

În urma informaţiilor apărute în mass-media locală, reprezentanţii Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Spitalul Municipal au solicitat explicaţii de la conducerea unităţii sanitare şi au aflat întreaga derulare a faptelor.

În anul 2022, a fost semnat Contractul de sponsorizare 8253/ 31 mai 2022 în valoare de 69.000 lei prin care PFA Lupu Marioara se angaja să sponsorizeze Primăria Ploieşti, iar Spitalul Municipal, în calitate de prestator de servicii, se angaja să efectueze analizele medicale pentru pensionari.

De acest serviciu ar fi urmat să beneficieze 600 de pensionari, iar valoarea pachetului de analize a fost 115 lei/ persoană.



Spitalul Municipal a efectuat toate analizele pe baza unor trimiteri purtând antetul primăriei, însă a fost plătit doar pentru 139 de seturi de analize, restul de 461 fiind şi în ziua de astăzi neachitate.

Putem spune că atât PFA Lupu Marioara, cât şi dl Volosevici, în calitate de primar, beneficiar al sponsorizării, au "ţepuit " fără scrupule Spitalul Municipal Ploieşti.

Nu putem să acuzăm sponsorul de încercare de "cumpărare de influenţă", atâta timp cat pe rolul instanţelor există procese penale împotriva acestei societăţi implicată în cel mai mare scandal imobiliar postdecembrist din Ploieşti, dar putem afirma cu certitudine că Andrei Volosevici în calitate de primar, beneficiar conform contactului de sponsorizare, a prejudiciat Spitalul Municipal cu 53.000 lei, bani deja consumaţi de unitatea sanitară pentru efectuarea analizelor cu iz electoral.

Pentru conformitate, vă anexăm copii ale contractului, scrisorii de înştiinţare transmisă de spital către primărie în atenţia dlui primar) şi modelul de trimitere la analize purtând antetul Primăriei” este comunicatul transmis luni de PNL Ploieşti, căruia consilierii i-au ataşat şi documentele obţinute până acum:





Si USR Prahova a criticat modul în care Andrei Volosevici a atras Spitalul Municipal Ploiesti în asocierea cu ţeparii de la White Tower. 

Pe pagina de Facebook a filialei judeţene, useristii au publicat următorul mesaj;
 

"Primarul Andrei Volosevici pare să confunde din nou bugetul Ploieştiului cu propriul buzunar şi să gestioneze după bunul plac banul public

Dezvăluirea presei locale arată până unde poate merge Andrei Volosevici pentru a-şi face campanie personală din banii tuturor ploieştenilor, agravând situaţia financiară a spitalului Schuller din Ploieşti.

Campania de analize medicale pentru pensionari care a fost anunţată cu mare tam-tam de Volosevici pare a fi o mare minciună. Sponsorizarea găsită de primar seamănă, de fapt, cu o ţeapă, iar cheltuiala trebuie acum plătită din bugetul Ploieştiului. Mai mult decât atât, spitalul este implicat şi într-o dispută imobiliară la Ploieşti, având de recuperat de la „sponsori” o sumă frumuşică.

În timp ce unii oameni încearcă din răsputeri să strângă fonduri pentru renovarea unor spitale în Ploieşti, precum SpitalePubliceDinBaniPrivaţi, personaje ca Andrei Volosevici agravează situaţia deja existentă.

Au mai rămas OPT luni din mandatul actualului primar, iar ploieştenii vor scăpa de cel mai slab primar din istoria oraşului!"


 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro