Vineri, 29 martie 2024 - 1:42:25
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tânăr agresat de deputatul George Ionescu


8 decembrie 2012

Deşi campania electorală a încetat în această dimineaţă la ora 7.00, deputatul George Ionescu, candidat pentru un nou mandat în Colegiul 9, nu a putut sta deoparte de localităţile pe care le-a reprezentant în ultimii patru ani în Parlament.

Aşa că parlamentarul şi-a luat fiul şi a plecat la plimbare prin comunele Colegiului 9. Numai că, supărat fiind că sondajele de opinie nu îl dau favorit pentru câştigarea unui nou mandat, deputatul Ionescu a uitat că trăim într-o ţară liberă şi a început să îi înjure pe cei pe care îi ştia că au o altă opinie politică decât a sa.

„Eram la Gorgota, de vorbă cu o doamnă. Parcasem maşina pe partea dreaptă şi aprinsesem avariile. Stăteam de vorbă, când lângă noi a oprit o maşină la volanul căruia era deputatul George Ionescu care a început să mă înjure ca la uşa cortului. Eu ştiu că un parlamentar trebuie să vorbească frumos nu să înjure ca un birjar. M-a întrebat pe un ton dur că ce caut acolo şi mi-a zis că dacă nu plec rapid voi fi bătut până pic jos”, ne-a povestit unul dintre tinerii care s-au întâlnit cu deputatul George Ionescu. Tânărul doreşte să îşi păstreze anonimatul deoarece se teme că parlamentarul ARD ar putea să îşi ducă la începlinire ameninţările.

„L-am întrebat ce lege am încălcat şi de ce mă înjură de mama. Nu am avut cu cine să discut civilizat, deoarece domnul deputat a continuat să mă ameninţe şi să mă înjure”, ne-a mai spus tânărul care este domiciliat în Ploieşti.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro