Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:15:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un primar PNL face campanie pentru oamenii lui Băsescu


17 mai 2014

Primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, a primit vineri de la membrul PMP, Daniel Funeriu, un coş cu mere verzi - simbolul partidului, pe care le-a împărţit apoi presei, menţionând că şi fiul său a primit un asemenea fruct pe stradă, de la Partidul Mişcarea Populară.


Candidatul PMP la alegerile europarlamentare şi la postul de deputat pe colegiul 3 Timişoara, Daniel Funeriu, i-a dat vineri un coş cu mere verzi edilului Nicolae Robu, în semn de mulţumire pentru faptul că şeful statului, Traian Băsescu, a avut parte de o întâlnire "civilizată" cu primarul liberal, în timpul vizitei de duminică.
 
"Nu sunt merele pe care şarpele i le-a dat Evei. Dacă eram pe-atunci, mâncam noi (împreună cu Nicolae Robu - n.r.) şarpele. Acestea sunt merele din povestea <Prâslea cel Voinic şi merele de aur>", a spus Funeriu, potrivit Agerpres.
 
Robu a primit merele aduse înaintea unei conferinţe de presă la sediul PNL şi le-a împărţit jurnaliştilor prezenţi.
 
"Întotdeauna am spus că am avut o colaborare foarte bună cu Daniel Funeriu, când era ministru al Educaţiei din partea PDL, iar eu eram rector al Universităţii Politehnica şi senator PNL. Am apreciat că legea nouă (a Educaţiei - n.r.) are foarte multe prevederi bune şi dădeam exemple, dar am avut şi interpelări foarte la obiect, despre care spuneam că fac rău învăţământului (…)", a afirmat Nicolae Robu.
 
Cei doi politicieni nu au precizat dacă acest cadou înseamnă începutul unei colaborări a Dreptei timişorene.
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro