Joi, 15 aprilie 2021 - 2:30:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Primarul comunei Măgurele a devenit independent


15 octombrie 2014

 Vasile Diaconu, edilul comunei Măgurele, a ales calea...independenţei. Diaconu a părăsit PDL, dar a refuzat să se înscrie în altă formaţiune politică.

"În perioada aceasta tulbure din punct de vedere politic, prefer să rămân independent. Nu pot să neg faptul că am primit oferte de la mai multe formaţiuni politice, însă consider că pot dezvolta localitatea şi fără a avea în spate un partid politic. În general, în mediul rural, oamenii votează omul şi mai puţin o anumită formaţiune politică. Prefer să fiu independent pentru a putea munci doar pentru oamenii care m-au ales", ne-a declarat Vasile Diaconu.

Primarul nu are de gând să influenţeze votul localnicilor din Măgurele la alegerile prezidenţiale din noiembrie. "Îi rog doar să meargă în număr cât mai mare la vot, pentru a nu lăsa pe alţii să decidă soarta ţării. Nu am de gând să le spun să voteze un anumit candidat, pentru că sunt de părere că orice om este liber să voteze cu cine vrea. Important este să se prezinte la vot", ne-a mai spus Diaconu.

Vasile Diaconu este la primul mandat de primar al comunei Măgurele, reuşit să câştige alegerile din 2012 din primul tur. În mandatul trecut a ocupat fotoliul de viceprimar al localităţii.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(176 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro