Joi, 26 noiembrie 2020 - 2:25:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Elena Udrea ameninţată cu suspendarea din PDL


18 ianuarie 2014

Vasile Blaga este decis să o excludă din Partidul Democrat Liberal pe Elena Udrea dacă aceasta nu va înceta cu atacurile la adresa partidului. Iniţial aceasta riscă suspendarea, decizie care va fi discutată de conducerea PDL în viitorul apropiat.

”Ar trebui să decidă, mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm statutul. Nu e o ameninţare, e o constatare. Dacă are alte opţiuni poate să le materializeze în altă zonă politică, nu e nicio reţinere. (...) Este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până la excludere. Nu vreau să se ajungă până acolo, dar o suspendare din partid riscă dacă continuă în stilul ăsta pentru că noi credem că sunt ataşaţi valorilor PDL cei care se luptă cu USL, nu în fiecare zi fac observaţii partidului”, a declarat preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Vasile Blaga a declarat ca ieşirile Elenei Udrea fac rău partidului într-un an electoral, şi că ar prefera să fie o colegă de partid nu să joace rolul analistului politic.

De asemenea Blaga a fost deranjat de declaraţiile pe care Elena Udrea le-a făcut în ceea ce priveşte şansele lui Crin Antonescu la prezidenţiale, dar şi susţinerea pe care ar avea-o în cazul unei candidaturi a lui Emil Boc în defavoarea lui Cătălin Predoiu, prezidenţiabilul PDL.

”Pe Emil Boc, l-am invitat să participe la competiţia internă din partid şi ar fi avut cele mai mari şanse,dar nu doreşte să doreşte competiţia prezidenţială din acest an”,  precizat preşedintele PDL.

Avertismentul lui Blaga vine după ce a avut mai multe schimburi de replici cu Elena Udrea, liderul PDL declarând că aceasta joaca rolul mamei Omida şi că dă în bobi cine va fi preşedintele României.

Replica Elenei Udrea nu s-a lăsat aşteptată, şi a fost cel puţin usturătoare, aceasta spunând că s-ar bucura dacă Vasile Blaga "nu ar juca rolul lui Iosefini încercând să scoată din joben un candidat minune la prezidenţiale".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(297 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Pro Romania- Forta ta in Parlament

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Faramita Lambru 0  

Cred acest " curent " din PDL, pentru excluderea Elenei Udrea nu este unul nascut de minti sanatoase, ci este un curent de aer care vajaie prin Modrogan pentru a aerisi incaperile imbacsite de damful emanat de vames dupa machelile zilnice si vomele aferente...Pentru cine nu stie, pot afirma ca Balega Vasile ingurgiteaza zilnic alcool cat o bomba de cartier intreaga fiind ajutat si incurajat la ragaieli de umilul sau servitor Cezar Preda si cand e in tara de Muma Padurii Macovei...un trio " campion " la orice concurs cu titlul " Cine se face manga primul, pierde "...Vorbeati ca acest curent antibasist este puternic si incurajat mai ales de partea feminina a conducerii centrale : cat de poate de adevarat ! Ce pretentii poti avea de la niste fufe ca Saftoiu, Turcan, Vass, Macovei, Schelean, Boagiu, TOATE cu antecedente in zona " felinarului rosu de lux "...Daca Elena Udrea va pleca, PDL va ramane injumatatit si atunci de unde " partid frecventabil " ? Oricum intelegerea principala este facuta cu Ponta si Voiculescu,dar si cu Frunzaverde tradatorul de meserie...Viitorul presedinte al Romaniei ? Simplu : ELENA UDREA !

(18 ianuarie 2014 09:57:10)


Clinica Roua

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 noiembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro