Joi, 25 aprilie 2024 - 3:21:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vlad Cosma, lider în devenire FOTO


1 decembrie 2012

Vlad Cosma, fiul preşedintelui CJ Prahova şi candidat USL pentru un mandat de deputat în Colegiul 8 Mizil, a demonstrat că moşteneşte calităţile de lider ale tatălui său.

Tânărul social democrat aproape a monopolizat inaugurarea DJ 236 tranformând-o într-un adevărat miting USL. Însoţit de o coloană de aproximativ 20 de maşini, toate dotate cu steaguri roşii pe care scria VLAD COSMA- DEPUTAT, Cosma junior i-a eclipsat, pur şi simplu, pe ceilalţi candidaţi PSD prezenţi la inaugurare. Deşi nu a moştenit stilul inconfundabil de a rosti discursuri în public al tatălui său, Vlad Cosma a demontrat că poţi atrage atenţia şi fără prea multe vorbe.

Totuşi nu putem să nu remarcăm ironiile tânărului candidat atunci când a fost întrebat de reprezentanţii mass media despre incidentele electorale din Colegiul 8. „Ei au tăiat pensiile, oamenii le taie cauciucurile”, a spus ironic tânărul social-democrat.

Vlad Cosma candidează pentru un mandat de deputat în Colegiul 8 din Prahova, colegiu care a fost reprezentat în Parlament de Adrian Năstase. Interesant este că Vlad Cosma s-a ocupat de campania electorală a lui Adrian Năstase, a fost şeful lui de cabinet parlamentar. Iar candidatura sa se bucură de sprijinul familiei Năstase.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro