Sâmbătă, 11 iulie 2020 - 11:19:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

PSD şi ALDE Ploieşti, pun din nou tunurile pe primarul Dobre!


12 mai 2018

PSD şi ALDE Ploieşti au emis un nou comunicat de presă în care îi atrag atenţia primarului Adrian Dobre cu privire la lipsa serviciului de deratizare în Ploieşti. Publicăm integral comunicatul de presă.

"Consilierii locali ai  PSD  şi  ALDE Ploieşti constată cu tristeţe că primarul Adrian Dobre continue să rămână impasibil la problemele oraşului şi că nu este capabil să rezolve niciuna din situaţiile de criză apărute în municipiu:

Suntem uimiţi de lipsa de iniţiativă şi de absenţa abilităţilor manageriale ale edilului liberal, “calităţi” care au dus la nerezolvarea timp de DOI ANI a problemei deratizării,dezinsecţiei şi dezinfecţiei în ora.

În ultimul ceas, primarul Dobre a inventat soluţia stării de alertă, încercând să paseze rezolvarea unei situaţii care pune în pericol sănătatea oricărui ploieştean  către alte instituţii.

Consilierii PSD –ALDE Ploieşti au găsit soluţia de  a face deratizarea oraşului cu ajutorul partenerilor locali care şi-au arătat disponibilitatea de a sponsoriza efecturarea lucrărilor de acest tip.

Sperăm  ca primarul liberal să lase uite de lupta politică şi să înţeleagă că sănătatea ploieştenilor trebuie protejată cu orice preţ şi că nu putem să ne expunem copii la tot felul de pericole care ar putea fi prevenite foarte uşor!

Îi solicităm, din nou, primarului Adrian Dobre să îşi recunoască incapacitatea managerială şi să facă un pas bărbătesc înapoi pentru a nu mai pune Ploieştiul şi altfel de situaţii riscante.

Ploieştiul este un oraş european şi are nevoie de un primar care înţelege pe deplin acest concept de administraţie, care să lucreze permanent pentru dezvoltarea reală a municipiului."

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(385 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 9 iulie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro