Marţi, 19 martie 2024 - 10:54:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prahova, patria tuturor relelor?/ Cine nu iubeşte judeţul aurului negru?


18 mai 2013

Campanie fără precedent a postului Antena 3 împotriva judeţului Prahova. Spitalul Judeţean de Urgenţă, DGASPC şi deşeurile toxice de pe nava Flaminia sunt subiecele abordate de jurnalista Oana Stancu în emisiunea „Exces de putere”.

 

Invitaţi în studio sunt trei parlamentari prahoveni: senatorii Daniel Savu (PSD) şi Dan Ioniţă (PPDD) şi deputatul Mircea Roşca, preşedintele PNL Prahova.

 

Cel mai disputat subiect a fost cel privitor la deşeurile toxice de pe celebra navă Flaminia. Liberalul Mircea Roşca a respins orice legătură dintre vasul sub pavilion german şi judeţul nostru.

 

„De cand a ajuns judeţul Prahova atât de aproape de Marea Neagră încât să preia deşeurile. Dacă statele europene nu au acceptat aceste deşeuri, eu nu cred că aceste deşeuri vor ajunge în România. Şi sunt convins că nu vor ajunge în Prahova.”, a spus Mircea Roşca.

 

Roşca este convins că avem de a face cu o campanie mediatică împotriva judeţului Prahova. „Cred că asistăm la o campanie împotriva Prahovei. Nimeni nu vorbeşte despre lucrurile bune de aici. Despre proiectele europene, despre turism, despre viitoarea autostradă”, a punctat liderul PNL Prahova.

 

Jurnaliştii de la Antena 3 au demonstrat legătura dintre deputatul Sebastian Ghiţă şi posibila decontaminare a vasului Flaminia printr-una din firmele la care acţionar este fratele parlamentarului PSD,

Northussia Enterprisses Ltd, societate înregistrată în Cipru care deţine 12,5 % din Asesoft.  

 

„Sebastian Ghiţă este un fel de Elena Udrea a PSD. Cum a ajuns acest personaj parlamentar peste noapte? Chiar este indispensabil USL? ”, s-a întrebat jurnalistul Cornel Nistorescu.

 

Senatorul Daniel Ioniţă a povestit despre modul în care se desfăşoară campaniile electorale în Prahova. „Credeţi că o campanie electorală este ca la televizor? Pe teren lucrurile stau altfel, uneori chiar fără „mănuşi”” , a spus Ioniţă, cel care a fost primul care a tras un semnal de alarmă în legătură cu posibilitatea ajungerii deşeurilor toxice în Prahova.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro