Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:15:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deputaţi cu proprietăţi în Bucureşti au solicitat şi bani de chirie


18 ianuarie 2013

Un sfert dintre actualii deputaţi au solicitat până acum sume pentru cazarea în regim particular. O parte dintre aceştia au solicitat asigurarea cazării de către Camera Deputaţilor,însă menţionează apartamente în Bucureşti în declaraţia de avere.

Deputatul PC, Ion Diniţă, a cerut cazare la hotel asigurată de Camera Deputaţilor deşi deţine în Bucureşti două apartamente de 88,91 mp şi, respectiv, 65,92 mp cumpărate în 2009 şi în 2008, conform declaraţiei de avere.

Dănuţ Culeţu deputat din partea Forţei Civice, , se află pe lista celor care au optat pentru cazarea la hotel, chiar dacă în declaraţia de avere menţionează că deţine în Bucureşti un apartament de 33 de mp împreună cu soţia sa.

Daea Petre, deputat PSD, se află în aceeaşi situaţie. Acesta a solicitat sume pentru acoperirea chiriei în regim particular. Cu toate acestea, deputatul PSD precizează în declaraţia de avere că deţine un apartament în Bucureşti, de 73,46 de mp, cumpărat în 2011 pe numele Daea Dana Florentina.

Deputatul PNL, Victor Paul Dobre, a preferat cazarea la hotel asigurată de Camera Deputaţilor în timp ce în declaraţia de avere menţionează că deţine un apartament în Capitală de 55 mp, cumpărat pe numele lui Dobre Matei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro