Joi, 1 octombrie 2020 - 1:31:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Sebastian Ghiţă poate fi arestat


6 ianuarie 2017

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis să admită cerere DNA de arestare în lipsă a lui Sebastian Ghiţă, după ce nu s-a prezentat la poliţie şi a încălcat măsurile constrolului judiciar.

Procurorii anticorupţie au spsus în faţa judecătorilor că Sebastian Ghiţă a făcut înregistrările pe care le-a făcut publice înainte de dispariţie şi a premeditat totul.

„Apreciem că dispariţia sa a fost premeditată şi datorită acelor înregistrări care apar la postul de televiziune România TV, post controlat de Sebastian Ghiţă.

Rezultă că înregistările au fost făcute anterior şi că încearcă să se sustragă organelor de urmărire penală şi încearcă să facă incriminări faţă de anumite persoane. Rezultă că inculpatul nu poate decât să fie privat de liberate pentru a înlătura starea de pericol public.

Această măsură este necesară şi este singura care poate asigura bunul mers al procesului. Vă rugăm să dispuneţi emiterea mandatului de arestare preventivă. Neemiterea mandatului îngreunează buna desfăşurare a procesului.
În baza acestei decizii poate fi dat în urmarire”, a declarat procurorul anticorupţie în sala de judecată, potrivit jurnaliştilor de la Mediafax.ro.

Sebastian Ghiţă a dispărut în noaptea de 19 spre 20 decembrie şi a fost pierdut de poliţiştii care îl filau, după un eveniment al SRI.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(226 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro