Sâmbătă, 15 iunie 2024 - 4:55:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Antonescu îl face pe Frunzăverde vicepreşedinte cu atribuţii în relaţiile internaţionale


29 martie 2012

frzaCrin Antonescu, preşedintele PNL,  a declarat că îi va propune lui Sorin Frunzăverde funcţia de vicepreşedinte al liberalilor cu atribuţii legate de relaţiile internaţionale.

"Ne vom întâlni săptămâna viitoare şi vom stabili calendarul şi modalităţile venirii sale în PNL. Intenţionez şi sper ca domnia sa să accepte să-i propun şi să propun forurilor statutare ale partidului cooptarea sa ca vicepreşedinte al PNL şi, funcţie de discuţia pe care o vom avea, chiar cu atribuţii pe care Sorin Frunzăverde le-a exercitat ani în şir şi în partidul din care vine, şi anume responsabilul cu relaţiile internaţionale", a spus Antonescu, într-o conferinţă de presă.

El a subliniat că PNL câştigă prin Sorin Frunzăverde "un politician de calibru, un om care este, indiferent de funcţiile sale, un lider politic pentru că are identitate, cultură politică şi forţă de a-şi respecta această identitate şi de a-şi urma această cultură".

Antonescu a salutat decizia lui Sorin Frunzăverde de a li se alătura liberalilor, susţinând că acesta este "moment important în viaţa politică românească".

Antonescu a subliniat că Sorin Frunzăverde este singurul om din PDL care are o identitate de dreapta asumată.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro