Marţi, 19 martie 2024 - 5:08:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iohannis: Astăzi le arătăm militarilor români că îi respectăm


13 ianuarie 2015

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că prin semnarea acordului politic privind finanţarea Apărării se arată respect militarilor români şi dorinţa de îmbunătăţire a condiţiilor acestora de muncă, dar şi faptul că România este membru responsabil în cadrul NATO. El le-a mulţumit liderilor formaţiunilor care au semnat acordul că au înţeles "cu maturitate" şi "responsabilitate" că este nevoie de un acord politic asumat de toate partidele politice parlamentare.

"Astăzi le arătăm militarilor români că îi respectăm şi că dorim să le îmbunătăţim condiţiile de muncă prin asigurarea finanţării necesare pentru pregătire şi pentru înzestrarea cu echipament modern de luptă.

Faptul că toţi cei prezenţi s-au angajat să susţină atingerea în 2017 a unui nivel de minimum de 2% din PIB pentru Apărare şi să păstrăm această sumă ca un minim pentru cel puţin 10 ani arată dorinţa României de a avea predictibilitate în asigurarea cheltuielilor militare", a afirmat Iohannis, la ceremonia de semnare a acordului privind finanţarea Apărării, care a avut loc la Palatul Cotroceni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro