Joi, 28 martie 2024 - 10:37:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mircea Cosma vrea sancţiuni pentru membrii USL indisciplinaţi


20 mai 2013

Mircea Cosma va propune modificarea protocolului USL si introducerea in acesta a unor sanctiuni pentru membrii partidelor care fac parte din Uniune care isi ataca colegii de alianta, Cosma spunand ca, in opinia sa, sanctiunile vor putea ajunge pana la excluderea din partid.

 

Mircea Cosma, presedinte al PSD Prahova si al Consiliului Judetean Prahova, a afirmat ca va propune modificarea protocolului USL si introducerea in acest document a unor sanctiuni pentru membrii USL care isi ataca public colegii din partidele ce formeaza Uniunea.

Cosma, care este şi vicepreşedinte PSD, a spus ca, in prezent, protocolul USL prevede ca nicio persoana din cadrul aliantei nu poate ataca un coleg din alianta, insa documentul nu stipuleaza si sanctiuni pentru care isi ataca colegii "pentru ca nu a prevazut nimeni atunci cand era atata entuziasm ca vor aparea astfel de situatii".

"Eu am sa cer ca aceste lucruri sa fie reglementate. Problemele sunt de fond: a sanctiona intr-un fel anume aceste abateri si devieri. Masurile trebuie sa fie luate de fiecare partid dar trebuie impus prin protocol acelasi tip de masura pentru acelasi tip de agresiune", a spus Mircea Cosma.

Intrebat cat de drastice ar urma sa fie sanctiunile pe care le propune, Cosma a raspuns ca aceste sanctiuni pot ajunge pana la excluderea din partid a celor care-si ataca colegii de alianta.

"Eu cred ca in cazul PSD, la cat de bine suntem organizati si la cat de disciplinati sunt membrii nostri de partid, cred ca pot sa mearga la a exclude membrii nostri de partid in caz de asemenea atacuri. Eu cu aceasta propunere ma duc", a mai declarat vicepesedintele PSD


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro