Marţi, 19 martie 2024 - 7:09:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fostul ministru Decebal Traian Remeş a părăsit puşcăria Baia Mare


12 februarie 2014

Acesta a fost aşteptat la poarta Penitenciarul de soţie şi un grup de jurnalişti, însă fostul demnitar a refuzat să răspundă la întrebări. Remeş a pus în libertate de Tribunalul Maramureş ca urmare a intrării în vigoare a noilor norme penale şi de procedură penală.

Fostul demnitar a fost condamnat în februarie 2013 la trei ani de închisoare. La jumătatea lunii ianuarie, Judecătoria Baia Mare a admis cererea de eliberare condiţionată, însă procurorul DNA a declarat apel.

Decebal Traian Remeş a fost acuzat într-un dosar alături de fostul ministru al agriculturii, Ioan Avram Mureşan şi omul de afaceri Gheorghe Ciorbă.

Potrivit rechizitoriului întocmit de DNA , Decebal Traian Remeş ar fi încercat să favorizeze printr-o serie de licitaţii publice firmele omului de afaceri Gheorghe Ciorbă, iar Ioan Avram Mureşan ar fi înlesnit obţinerea promisiunii oferind suma de 15.000 de euro şi 1.500 de lei din partea omului de afaceri Gheorghe Ciorbă.

Conform rechizitoriului, banii şi alimentele primite de Decebal Traian Remeş urmau să favorizeze firma "Construct Europromt" SRL din comuna Certeze, judeţul Satu Mare, prin atribuirea a două licitaţii publice destinate unor lucrări de amenajare funciară derulate de Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic şi Vânătoare din oraşul Râmnicu Vâlcea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro