Sâmbătă, 15 iunie 2024 - 5:43:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Toţi aleşii locali PSD care au obţinut mandate de senatori sau deputaţi vor rămâne în Parlament


20 decembrie 2016

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, că aleşii locali social-democraţi care au candidat la alegerile parlamentare şi au câştigat mandate vor rămâne în Legislativ şi vor renunţa la funcţiile de la nivel local.

"Ei nu au candidat ca să tragă lista, că nu a tras lista nimeni dintr-un judeţ. Din moment ce au mers în campanie şi au vorbit cu oamenii şi le-au spus oamenilor să aibă încredere în ei, atunci vor rămâne aici în Parlament", a afirmat Dragnea.

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, marţi, la Parlament, că deocamdată păstrează funcţia de deputat, urmând să aibă o discuţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea, în acest sens, precizând că va face ceea ce i se cere deoarece este ”un soldat disciplinat al partidului”.

”Încă nu m-am decis, am termen de 15 zile ca să îmi declar starea de incompatibilitate şi apoi încă 30 de zile ca să pot să optez. Deocamdată nu am luat nicio decizie, dar mi-am făcut toate formalităţile. Nu am decis până acum, pentru că trebuie să am o discuţie cu domnul Dragnea, eu sunt soldat disciplinat al partidului şi ce mi se va spune să fac, asta voi face”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu, la centrul de primire a deputaţilor nou aleşi.

Atunci când şi-a anunţat candidatura la parlamentare, Lia Olguţa Vasilescu spunea că nu va renunţa la mandatul de primar al municipiului Craiova şi că doreşte doar să atragă voturi pentru lista PSD.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro