Miercuri, 26 ianuarie 2022 - 6:53:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Adina Vălean, atac dur la Monica Macovei


11 mai 2014

“Spunea Monica Macovei că a facut 40 de rapoarte în Parlamentul European, dar marea lor majoritate sunt doar o păginuţă formala despre descărcarea de gestiune la diverse agenţii europene. A fost de fapt un singur raport din care te faci că faci 35. E şi asta o formulă de autopromovare, doar că se bazează pe aceeaşi subestimare a inteligenţei populaţiei acestei ţări, ca şi campania celorlalţi cu “USL trăieşte””, a scris europarlamentarul Adina Vălean pe pagina sa de Facebook.

"Foarte multi dintre PDListi au facut rau Romaniei, pentru ca au folosit microfonul Parlamentului European pentru a denigra Romania, pentru a muta dezbaterile de politica interna acolo la Bruxelles. Si asta dintr-un motiv simplu: nu le pasa nici de dumneavoastra, nici de tara asta, nici de grupul lor politic, le pasa doar de presoana lor. Iar acolo, in Parlamentul European, nu reprezinta Romania, se reprezinta doar pe ei. Votati intelept pe 25 mai! Nu e totuna pe cine trimiteti acolo.", a mai scris europarlamentarul liberal

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(304 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar titi 0  

Aparatoarea iconica a libertatilor romanilor are recomandari calduroase de la PE! Eurodeputatul spaniol Ines Ayala Sender susţine că europarlamentarii PDL încercau să îi facă pe membrii Comisiei de buget finanţe să refuze propunerile Guvernului român, generând episoade lamentabile în PE. La fiecare propunere a Guvernului român în privinţa unui candidat de fiecare dată se primeau tot felul de scrisori anonime care încercau să discrediteze absolut aiurea persoana propusă de Executivul de la Bucureşti. "Cred că doamna Macovei ar trebui să se comporte într-un mod european decent şi ar trebui să se abţină să distrugă imaginea ţării, pune în pericol imaginea României şi nu ar trebui să facă asta (...) Ştiu că doamna Macovei a fost ministru şi a fost ministrul Justiţiei, însă nu doar eu am observat asta, ci şi alţi colegi din întregul grup politic, era cineva cu o stare foarte ciudată, îi numea pe ceilalţi trădători, întotdeauna credea că cineva greşeşte. " (H. Swoboda)

(11 mai 2014 20:44:01)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro