Marţi, 7 iulie 2020 - 7:56:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ion Iliescu crede în valorificarea resurselor subsolului


4 octombrie 2013

Ion Iliescu, preşedintele de onoare al PSD, a declarat, la Ploieşti, că România are nevoie ca resursele să fie valorificate, subliniind că demonstraţiile în stradă nu vor rezolva problema referitoare la folosirea cianurilor în industrie.

'Noi trebuie să încurajăm activităţile economice. Ţara are nevoie de valorificarea resurselor.  Deocamdată nu există tehnologii fără cianură, după câte ştiu eu, nu sunt specializat, dar din informaţiile care circulă. Cu demonstraţii de stradă nu o să rezolvi problemele cianurilor în industrie', a declarat fostul şef al statului.

Referindu-se la cercetarea de laborator de la Baia Mare privind posibilitatea înlocuirii cianurii în prelucrarea metalelor neferoase cu o altă substanţă netoxică, preşedintele de onoare al PSD a precizat că, deocamdată, nu se ştie dacă această metodă poate fi aplicată la scară industrială.

'Nu există altă tehnologie, fără cianuri. Propunerea celor de la Baia Mare este o propunere de laborator, deocamdată şi nu se ştie dacă la scară industrială este viabilă. Trebuie tratată cu răbdare, cu înţelepciune, cu specialişti, cu oameni care ştiu carte şi care se pronunţă în cunoştinţă de cauză', a afirmat Iliescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu şi-a lansat, joi, la Palatul Culturii din Ploieşti, volumele 'Ion Iliescu. Fragmente de viaţă şi istorie trăită' şi 'Ion Iliescu, om şi lider', publicate la Editura 'Litera'.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(113 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 3 iulie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro