Joi, 28 martie 2024 - 12:27:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Elena Udrea s-a mutat la...bloc


30 octombrie 2012

Elena Udrea este mai tot timpul pe drumuri de când şi-a anunţat candidatura pentru Camera Deputaţilor taman în judeţul Neamţ. Ca să scape de naveta la Bucureşti, dar şi pentru a fi mai aproape de cei pe care îi va reprezenta în Parlament, politicianul şi-a luat un apartament chiar în centrul oraşului Roman.

Fostul ministru pare tot mai hotărât să spună „la revedere" vieţii din Capitală şi să se mute în Roman, aşa că şi-a luat şi un apartament cu trei camere, situat la etajul al doilea într-un bloc de pe strada Cuza Vodă. Întâmplător sau nu, locuinţa Elenei Udrea se află la o aruncătură de băţ de vila primarului municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu. Strada este încă în lucru, iar imobilul în care va sta Udrea este în plin proces de reabilitare termică.

Fostul ministru Elena Udrea şi-a anunţat candidatura pentru un loc în Camera Deputaţilor la Roman pe 14 octombrie, chiar în ziua Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei. Liderul PDL a spus atunci că romaşcanii sunt oameni "care au răbdare să te cunoască şi să te asculte" şi care "nu te judecă după vorbe, ci după fapte". "Îmi este mult mai aproape spiritul Romanului decât agitaţia Bucureştiului de astăzi", a spus fostul ministru.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro