Luni, 29 aprilie 2024 - 11:10:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Burghelea- miliţianul care umileşte campioanele. VOLO, ia-ţi torţionarul de la CSM!


15 aprilie 2024

 Dan Burghelea, miliţianul pensionar, este de fapt consilierul personal al lui Andrei Volosevici. De pe această funcţie a fost numit (prin decizia unilaterală a primarului) director al CSM, pentru a proteja interesele materiale ale unui grup de interlopi.
                Fără discernământ şi fără nicio urmă de cunoştinţă despre modul de administrare a bugetului public, Burghelea a transformat CSM-ul într-o afacere privată.
               Strigătul de disperare al mamei unei campioane naţionale a dezvăluit modul discreţionar al aşa-zisului management făcut de acest miliţian care nu are nicio legătură cu sportul sau performanţa. 
 
Volosevici, ia-ţi torţionarul de la CSM!
                Dacă nu te-au impresionat lacrimile mamelor gimnastelor cărora  le este foame în turnee, dacă nu te simţi vinovat că te- ai opus construcţiei unei săli polivalente în Parcul Municipal Vest, care să asigure condiţii decente de antrenament, fă măcar acest gest de minimă decenţă: ia-ţi miliţianul înapoi pe cabinetul tău personal şi lasă tinerii sportivi să-şi urmeze visurile şi să aducă medalii şi recunoaştere pentru Ploieşti!
              Mai ai doar câteva zile să faci acest gest de minimă decenţă, pentru că pe 9 iunie oricum te vor revoca ploieştenii, alături de toată caracatiţa de la CSM pe care o conduci.
 
Organizaţia PNL Ploieşti

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro