Joi, 25 aprilie 2024 - 8:50:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Klaus Iohannis, noul lider al PNL!


28 iunie 2014

Klaus Iohannis a fost ales cu peste 90% din voturile participanţilor la congresul PNL. Iohannis a obţinut 1334 de voturi, în timp ce singurul său contracandidat, Ioan Ghişe, doar 144.

Congresul PNL, convocat pentru alegerea noii conduceri a partidului, a început, sâmbătă, în jurul orei 10.00, în prezenţa a circa 1500 de delegaţi şi a invitaţilor din partea PDL şi ai Forţei Civice.
"De ce îndrăznesc eu să vă cer preşedinţia marelui partid liberal? Este cu siguranţă cel mai mare proiect al meu, este cu siguranţă cel mai important lucru pe care l-am solicitat vreodată în viaţa mea. Daţi-mi voie să vă spun că (...) nu sunt traseist. PNL este singurul partid în care m-am înscris vreodată. PNL este alegerea mea şi nu am venit în PNL să câştig ceva şi să plec. Eu am venit în PNL fiindcă sunt liberal şi fiindcă vreau să rămân indiferent de rezultatul acestor alegeri sau al altor alegeri membru în PNL. (...) Nu am fost comunist, un om din generaţia mea poate să afirme aşa ceva. Îmi amintesc încă cu tristeţe când am avut o finală la prezidenţiale şi cineva a spus că românii trebuie să aleagă între doi comunişti. Ei, cu mine, nu aţi avea această problemă",  a spus Iohannis.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro