Joi, 22 august 2019 - 3:35:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Roberta Anastase crede că PSD a devenit un partid de interlopi


19 martie 2012

roberta-anastasePreşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, duminică, la Ploieşti, că liderul PSD, Victor Ponta, conduce un partid "care lucrează împreună cu interlopii". Potrivit Robertei Anastase, acesta este unul dintre motivele pentru care Ponta nu a votat Legea cămătăriei.

"Am spus acum câteva luni, când s-a votat Legea cămătăriei, că nu este o întâmplare că Victor Ponta nu a votat acea lege. Am spus acest lucru pentru că ştim cu toţii că Victor Ponta conduce un partid care lucrează împreună cu interlopii. Noi, din Prahova, ştim lucrul ăsta foarte clar şi foarte bine. Ne apropiem de campania electorală şi toate coşmarurile pe care le-am trăit acum patru ani de zile revin", a spus Anastase, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

Afirmaţia Robertei Anastase, care este şi preşedinte al PDL Prahova, a fost făcută în contextul unor incidente care au avut loc, vineri, în localitatea prahoveană Puchenii Mari, mai multe persoane fiind depistate în timp ce distribuiau fluturaşi denigratori la adresa primarului democrat-liberal Constantin Negoi.

"E adevărat că şocant pentru noi toţi este că revin atât de devreme. De obicei, începeau să funcţioneze în preajma datei începerii campaniei electorale. Suntem cu o lună şi jumătate înaintea începerii campaniei electorale şi dumnealor deja îşi fac simţită prezenţa pe teren cu o ferocitate extraordinară, cu o violenţă extraordinară. Aşa fac aceste personaje care, între timp, înţeleg în ierarhia PSD-ului că au crescut. De aici şi revolta unei părţi din PSD şi unui număr important de primari ai PSD-ului. Faptul că aceşti oameni deja decid, că au responsabilităţi, că vorbesc de zone, sunt responsabili de zone, indică faptul că acest partid a devenit un partid de interlopi în ansamblul lor", a mai declarat Anastase.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(48 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 august 2019
Autentificare
stiriactuale.ro