Duminică, 23 iunie 2024 - 4:47:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preşedintele Băsescu, implicat într-un accident rutier


13 aprilie 2013

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat sâmbătă, pe DN1, într-un accident rutier, în zona Podului Otopeni, informează România TV. Şeful statului a lovit maşina din faţă după ce aceasta a frânat brusc, preşedintele admiţând că este responsabil pentru tamponare, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară.

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Bogdan Oprea, a confirmat, pentru România TV, că Traian Băsescu se afla la volanul autoturismului în momentul producerii accidentului.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu a avut un accident uşor de circulaţie, s-a petrecut astăzi la prânz, în urmă cu aproximativ o oră (ora 12:45, n.r.) în zona Otopeni. Maşina care se afla în faţa sa a pus frână brusc, iar preşedintele a lovit-o din spate. Nu sunt persoane rănite sau victime, au fost doar afectate maşinile", a mai declarat pentru Mediafax Bogdan Oprea.

El a precizat că preşedintele a admis că este responsabil pentru incident, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară pentru a putea evita impactul cu autoturismul din faţa sa în momentul în care acesta a frânat.

"S-a mers pe procedura legală de înţelegere amiabilă între şoferi, permisă în cazuri de accidente minore", a precizat Oprea. El a adăugat că maşinile nu au fost avariate grav, fiind vorba doar de "zgârâieturi' şi "telescoape lovite".

De asemenea, întrebat dacă la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie şi dacă permisul preşedintelui Băsescu a rămas la acesta sau şeful statului a primit penalizare cu puncte, Oprea a precizat că în caz de înţelegere amiabilă nu se ajunge până la această procedură.

Purtătorul de cuvânt nu a precizat dacă în maşina preşedintelui se mai aflau persoane.

 

SURSA si FOTO: RTV.NET


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro