Marţi, 19 martie 2024 - 11:16:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gavrilescu: Dacă Traian Băsescu a fost preşedinte jucător, Klaus Iohannis va fi un preşedinte „selectiv”


16 octombrie 2014

Deputatul Graţiela Gavrilescu, vicepreşedinte al Partidului Liberal Reformator, a declarat că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, vrea să ajungă preşedintele tuturor românilor, însă le pasează viceprimarilor întâlnirile cu cetăţenii sibieni, pe care îi consideră băgăreţi şi nereprezentativi pentru comunitate. Vicepreşedintele PLR a precizat că dacă, în mandatul lui Traian Băsescu, am avut de- a face cu un preşedinte jucător, Klaus Iohannis dă semne a fi un preşedinte „selectiv”.

„Klaus Iohannis, cel care, deşi în exerciţiu- habar nu are cât e salariul minim pe economie, nu conteneşte să îşi pună în valoare meritele de minunat primar, dar  uită să le spună românilor că la el în audienţă nu poţi ajunge decât dacă eşti cineva. Şi că este printre puţinii- dacă nu chiar singurul edil, care nu le oferă audienţe cetăţenilor care l-au votat să se ocupe de buna administrare a oraşului.

Explicaţia domnului prezidenţiabil ACL este uluitoare. În opinia dumnealui, solicitanţii ar fi, de multe ori, nişte cetăţeni foarte băgăreţi, care nu sunt neapărat reprezentativi pentru comunitate.

Acum, că domnului primar politruc, din nou, limba română i- ar putea juca feste, ori că i- o fi scris, greşit, domnul Blaga pe prompter, sau poate că a apelat la acelaşi strateg de campanie care i- a furnizat şi explicaţia 6 case din meditaţii,  chiar nu are nicio importanţă!

Indiferent de motiv,  mă întreb şi vă întreb ce fel de primar este acela care le închide uşa în nas  concitadinilor care îşi pun nădejdea în el pentru a- şi rezolva problemele?

Sunt „insignifianţi” pentru că nu îi pot oferi limuzine în comodat şi nici vile în Primăverii?

Dacă uşa dumnealui „de la primărie” nu se deschide... decât cu capul, cui i se va deschide cea de la Cotroceni şi pentru ce favoruri?

Cel care se vrea preşedintele tuturor românilor este, de fapt, o persoană „selectivă” în sensul cel mai rău al cuvântului, care nu dă doi bani pe românul de rând.

 Aşa se explică, de fapt, şi arivismul său, malign pentru PNL şi pentru istoria recentă a României.

Ar fi dramatic ca, după 10 ani în care am avut parte de un preşedinte jucător, să urmeze alţi 5, în care să suportăm aroganţa unuia care ne dispreţuieşte... suveran.

Să sperăm că românii vor avea înţelepciunea de a alege preşedintele care să le redea bunăstarea şi demnitatea şi nu un Iohannis über Alles, care a dovedit, deja, că nu îi pasă de ei!”, a conchis Graţiela Gavrilescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro