Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:44:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Victor Ponta şi Mircea Cosma au depus flori la Chişinău


28 august 2013

Premierul Victor Ponta a depus un buchet de trandafiri albi la statuia lui Ştefan cel Mare de la Chişinău. Însoţit de o delegaţie numeroasă de miniştri şi secretari de stat, Ponta a preferat să meargă singur în faţa statuii domnitorului român, înclinându-şi fruntea în faţa monumentului. Din delegaţia premierului au făcut parte Daniel Chiţoiu, ministrul Finanţelor, Mircea Duşa, ministrul Apărării, Robert Cazanciuc, ministrul Justiţiei, Remus Pricopie, ministrul Educaţiei, Constantin Niţă, ministrul delegat pentru Energie.

Premierul Ponta l-a observat pe Mircea Cosma, şeful CJ Prahova, în mulţimea care aştepta să depună flori la statuia domnitorului şi i-a făcut semn acestuia să se alăture delegaţiei româneşti. Alături de Cosma au mers în delegaţia oficială deputatul Vlad Cosma şi senatorul Radu Oprea.

După depunerea de flori, Mircea Cosma a creat un moment extrem de emoţionant. Împreună cu întreagă delegaţie prahoveană a trecut strada spre un grup de tineri unionişti care arborau lozinci proRomânia. Prahovenii şi moldovenii s-au îmbrăţişat, iar pentru câteva momente în piaţă s-a auzit „Unire, Unire”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro