Vineri, 29 martie 2024 - 3:52:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Camera Deputaţilor va vacanta postul de deputat al Monicăi Iacob Ridzi


12 martie 2015

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a primit, miecuri, raportul Comisiei juridice în privinţa condamnării la închisoare a deputatului Monica Iacob Ridzi şi în următoarea şedinţă de plen va fi vacantat postul de deputat, a anunţat secretarul Camerei Niculae Mircovici, informează MEDIAFAX.

"A sosit la Biroul Permanent raportul Comisiei juridice în privinţa deciziei Tribunalului Bucureşti, Secţia penală, în privinţa Monicăi Ridzi, urmează cursul firesc, la următoarea şedinţă va fi vacantat postul", a spus Mircovici, după şedinţa conducerii Camerei.

Tribunalul Bucureşti a transmis Camerei Deputaţilor o decizie privind sentinţa penală definitivă prin care Monica Iacob Ridzi fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată.

Şi deputatul UNPR Gigi Neţoiu se află în închisoare, însă mandatul său nu a fost vacantat deoarece Camera Deputaţilor nu a primit încă de la Tribunal decizia condamnării acestuia.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro