Duminică, 26 iunie 2022 - 4:52:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

UDMR nu s-a decis dacă va semna plângerea împotriva lui Băsescu


15 aprilie 2014

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat, marţi, că grupul UDMR nu a decis dacă va semna plângerea împotriva preşedintelui Traian Băsescu, informează Mediafax.

"Declaraţiile preşedintelui Băsescu sunt inacceptabile privind ceea ce a spus legat de Gabriela Firea şi soţul doamnei senator. Nu poate fi acceptată o astfel de declaraţie şi condamnăm orice astfel de şantaj sau ameninţare. De aici până la plângere penală e cale lungă. La noi în grup nu am luat o decizie. Nu există obligativitate pentru niciun membru, fiecare analizează dacă doreşte individual, semnează, dar nu există obligativitate pentru grupurile noastre nici de la Senat şi nici de la Cameră pentru a semna această plângere penală", a declarat Kelemen Hunor.

El a făcut aceste precizări după ce a fost întrebat dacă UDMR a luat vreo decizie pentru a semna alături de PSD plângere penală la adresa lui Traian Băsescu.

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, marţi, că plângerea penală împotriva preşedintelui Băsescu a fost redactată de avocatul ei, iar premierul Victor Ponta a anunţat că a semnat documentul, care va fi susţinut şi de alţi parlamentari, actul urmând să fie depus în cursul zilei la Parchet.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(196 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro