Duminică, 19 mai 2024 - 9:00:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un ales PSD premiază inteligenţa


27 martie 2013

În timp ce lupta politică este din ce în ce mai crâncenă, un consilier judeţean PSD a decis să lase deoparte interesele politice şi să se aplece spre viitorul României.

60 de elevi de la Şcoală IA Bassarabescu din Ploieşti vor pleca vineri într-o excursie de cunoaştere a judeţului Prahova. De la fiecare clasă au fost selectaţi premianţii, care au primit cadou o zi de relaxare. Traseul cuprinde vizitarea Mănăstirii Zamfira, a Muzeului de Ştiinţele Naturii de la Vălenii de Munte, a Fabricii Tymbark din acelaşi oraş, a Salinei Slănic şi a Muzeului Sării.

Cel care a decis să ofere acest cadou premianţilor de la “I.A. Bassarabescu” este consilierul judeţean PSD Rareş Enescu. “Cred că inteligenta trebuie premiată întotdeauna. Copiii aceştia sunt viitorul ţării şi am considerat că, în calitatea mea de consilier judeţean şi în cea de preşedinte al comitetului de părinţi din şcoală, trebuie să stimulez elevii cu rezultate deosebite la învăţătură. Este primă excursie pe care o ofer, dar promit să nu fie şi ultima. Deocamdată vom merge în judeţul Prahova, iar pe viitor vom vizita şi alte obiective  importante din ţară şi, de ce nu, chiar şi din străinătate”, ne-a spus Enescu, care este şi secretarul general al PSD Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro