Vineri, 26 aprilie 2024 - 7:06:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Preşedinţi noi în organizaţiile judeţene ale PMP. Deputatul Cătălina Bozianu, reconfirmată la Prahova


3 februarie 2018

Consiliul Naţional al Partidului Mişcarea Populară, reunit vineri la Sinaia, a stabilit noii preşedinţi interimari pentru cinci organizaţii judeţene şi filiala din Sectorul 6 al Capitalei, unde întârzierile din procesul de fuziune cu UNPR-ul au dat peste cap planurile formaţiunii. În aceeaşi şedinţă au fost confirmate şi conducerile alese anul trecut şi s-a discutat despre alegerile interne care urmează să mai aibă loc în această primăvară în restul judeţelor.

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, le-a cerut colegilor de partid să grăbească alegerile interne, pentru întărirea partidului înainte de alegerile europarlamentare care vor avea loc în 2019, cel mai probabil în vară.

Noii preşedinţi interimari numiţi vineri sunt în organizaţiile din Botoşani, Dâmboviţa, Dolj, Olt şi Sectorul 6, în ultimul existând în mod evident două tabere, care s-au şi contrat în timpul şedinţei. Odată cu aceste decizii, la PMP Dâmboviţa a fost numită în funcţia de preşedinte interimar Liliana Niţu, după ce, anterior, aici existase tot un interimat, asigurat de preşedintele filialei judeţene Prahova, deputatul Cătălina Bozianu, vicepreşedinte al partidului la nivel naţional şi coordonator al activităţii la nivel regional. Odată cu această modificare, parlamentarul ploieştean a afirmat că predarea ştafetei de la Dâmboviţa îi va permite să se concentreze pe reprezentarea mai bună a problemelor prahovenilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro