Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:45:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Blaga: “Preşedintele Traian Băsescu este cetăţean român, poate să sprijine pe oricine”


2 mai 2014

Preşedintele PDL Vasile Blaga a afirmat joi la Ploieşti că nu este deranjat de faptul că Traian Băsescu este un susţinător al PMP în campania pentru europarlamentare pentru că preşedintele “este cetăţean român şi poate să sprijine pe oricine”. Blaga a mai spus, însă, că de fiecare dată când Traian Băsescu a fost în dificultate, PDL a fost singurul partid care i-a fost alături

Vasile Blaga a fost joi la Ploieşti, însoţit de câţiva dintre candidaţii PDL la alegerile europarlamentare din 25 mai, Theodor Stolojan, Traian Ungureanu, Marian Jean Marinescu, dar şi de preşedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, şi candidatul din Prahova pentru Parlamentul European, Mihai Apostolache.

PDL a ales să nu facă o lansare oficială de candidaţi la Ploieşti, cel puţin deocamdată, şi să se concentreze, timp de două zile, pe o caravană în opt localităţi din Prahova.

Între deplasările între comune, a fost organizată şi o scurtă conferinţă de presă la Ploieşti, unde Vasile Blaga a subliniat faptul că PDL nu are “rude şi soţii” pe listele pentru europarlamentare.

“Plagiatura la PSD este un lucru la modă”

Preşedintele PDL a comentat şi informaţiile vehiculate în ultima perioadă privind afişele electorale ale PSD, în care apar fotografii realizate în Polonia şi Belarus, pe care este titrat textul “Mândri că suntem români!”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro