Marţi, 19 martie 2024 - 4:03:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ponta: Discuţia despre palatul lui Băsescu se închide


30 octombrie 2014

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că discuţia despre "palatul lui Băsescu" se închide, el arătând că a respins propunerea RA-APPS de a i se da şefului statului casa de la Snagov, acest imobil urmând să fie dat în folosinţă unei fundaţii, informează Mediafax.

"Discuţia e soluţionată pentru că am primit mai multe solicitări de la fundaţii. Am respins acea propunere a RA-APPS (privind casa de la Snagov n.r.) şi am discutat cu secretarul general zilele acestea. Sâmbătă, nemaifiind zi de campanie electorală, o să mă văd cu mai multe fundaţii care promovează performanţa şi una dintre ele probabil că va primi acea proprietate imobiliară în folosinţă gratuită chiar săptămâna viitoare. Deci discuţia despre palatul lui Băsescu se închide", a spus Ponta.

El a arătat că i se va găsi o locuinţă lui Băsescu, dar una modestă.

"Dacă are mare nevoie de o locuinţă, o să-i găsim o locuinţă (....) mai modestă. Acea vilă mi s-a părut o jignire la adresa românilor care au avut foarte mult de suferit în mandatele domnului Băsescu şi nu poţi să-i dai un premiu unuia care şi-a bătut joc de români", a spus Ponta.

Duminică, preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu a primit un răspuns de la Guvern privind cererea sa de acordare a unei case după încheierea mandatului, precizând că, dacă ar sta în locuinţa din strada Mihăileanu, s-ar crea un disconfort pentru ceilalţi locatari, care ar fi verificaţi zilnic de Serviciul de Protecţie şi Pază.

Premierul Ponta a anunţat recent că Guvernul a primit din partea preşedintelui Traian Băsescu o solicitare privind atribuirea unei locuinţe, cerere care se află în lucru, adăugând: "nu cred că suntem în poziţia să acordăm o reşedinţă foarte luxoasă".

Foştii şefi ai statului au dreptul, conform legii, inclusiv la atribuirea pe perioada vieţii a unei reşedinţe.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro