Luni, 6 mai 2024 - 9:54:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Iulian Dumitrescu, candidat oficial pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova


24 aprilie 2024

 

Iulian Dumitrescu, actualul preşedinte al PNL Prahova, a depus la Biroul Electoral Judeţean, semnăturile şi dosarul pentru candidatura sa la un al doilea mandat în fruntea Consiliului Judeţean Prahova. Această decizie vine în urma consultării cu primarii şi ceilalţi aleşi locali, care au subliniat importanţa continuităţii în implementarea proiectelor majore din judeţ. Dumitrescu a evidenţiat realizările din mandatul său anterior, printrecare atragerea de fonduri europene de peste trei miliarde de euro şi începerea unor proiecte de infrastructură vitală, precum modernizarea spitalului judeţean şi extinderea reţelei de canalizare şi alimentare cu apă în numeroase localităţi.

„Nu a fost o decizie simplă, dar, din respect pentru prahoveni şi pentru aleşii locali, am hotărât să candidez pentru un nou mandat şi să ofer continuitate la nivelul Consiliului Judeţean. Împreună cu aceşti oameni – primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni –, am reuşit să facem în 3 ani în Prahova ce nu s-a făcut în 30 de ani înainte. Avem contracte pe fonduri europene de peste trei miliarde de euro. Am început proiecte de infrastructură extrem de necesare: centurile de la Comarnic, Azuga – Buşteni, Mizil, Păuleşti, Câmpina. Am modernizat Spitalul Judeţean şi avem astăzi cel mai modern bloc operator din România. Am început lucrări de extindere a reţelei de canalizare şi alimentare cu apă în 42 de localităţi ale judeţului Prahova, în valoare de aproape un aproape un miliard de euro. Am reuşit să construim reţeaua de gaze în localităţile de pe Valea Slănicului şi urmează racordul la magistrala de gaze. Dotăm şcolile din 59 de localităţi cu echipamente digitale de ultimă generaţie, mobilier, materiale didactice şi echipamente de specialitate. Sunt lucruri concrete, punctuale şi măsurabile. Nu sunt vorbe, nu sunt promisiuni, ci realităţi care dau măsura lucrurilor pe care le-am făcut pentru Prahova în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean”, a punctat Iulian Dumitrescu

În ciuda unor presiuni şi acuzaţii din partea PSD, el consideră că este datoria sa să ducă la bun sfârşit aceste proiecte şi să prevină revenirea la putere a unor grupuri de interese.

„În ultimele luni, PSD Prahova, condus de Clanul Cozma, a încercat să exercite asupra mea presiuni colosale, aruncând în spaţiul public râuri de minciuni. Mai mult, o serie de primari din judeţ au fost ameninţaţi, au fost defăimaţi şi s-a încercat blocarea investiţiilor din localităţile pe care aceştia de conduc. Scopul era de a-i forţa pe primari să treacă în PSD-ul care a ţinut pe loc Prahova vreme de 30 de ani. Dacă nu ar fi existat aceste atacuri de tip mafiot la adresa primarilor din judeţ, probabil că nici nu aş mai fi candidat. Am însă obligaţia să fiu solidar cu primarii şi le garantez că proiectele începute în Prahova vor fi finalizate. Eu, primarii, consilierii locali şi judeţeni, candidaţii PNL vom face tot posibilul ca mafia clanului Cosma să nu se întoarcă la butoanele de decizie”, a declarat Dumitrescu.

În legătură cu dosarul penal care îl vizează, Dumitrescu afirmă că este nevinovat şi aşteaptă cu încredere o soluţie din partea justiţiei. În final, îşi exprimă recunoştinţa faţă de susţinătorii săi şi îşi îndeamnă concetăţenii să-i acorde încrederea la alegerile din 9 iunie, pledând pentru continuarea progresului în judeţul Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro