Vineri, 19 aprilie 2024 - 8:14:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Roberta Anastase „plânge” de mila pensionarilor


30 ianuarie 2013

Răzvan Dumitrescu a prezentat în ediţia de marţi seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3 schimbul dur de replici în Comisia parlamentară de Muncă, dintre fostul preşedinte al Camerei Deputaţiilor, Roberta Anastase şi ministrul Muncii Mariana Câmpeanu pe tema majorării pensiilor.

La dezbaterile pe tema ordonanţei privind indexarea punctului de pensie, din plenul Camerei Deputaţilor, Anastase a anunţat că PDL este bucuros că, din punct de vedere economic, România îşi permite să aplice legea pensiilor promovată de democrat liberali şi adoptată prin apel nominal.

Răzvan Dumitrescu a aratăt că Anastase a încercat să îşi asume majorarea pensiilor, dar le-a a adus aminte telespectatorilor de şedinţa Camerei Deputaţilor în care a avut loc fraudarea votului de la legea Pensiilor, şedinţă în care prahoveanca a falsificat numărul parlamentarilor care au votat legea.

Roberta Anastase a pierdut alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012, fiind învinsă de necunoscutul Paul Dumbrăvanu, reprezentantul USL. A ajuns, totuşi, din nou în Camera Deputaţilor în urma redistribuirii, deşi numărătoarea paralelă a USL anunţa că Anastase nu a prins un nou mandat de deputat. Roberta Anastase este preşedinta PDL Prahova, iar filiala pe care o conduce nu a reuşi să câştige în decembrie niciunul dintre cele 17 colegii uninominale pentru Camera Deputaţilor şi Senat.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro