Vineri, 29 martie 2024 - 5:19:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Robert Negoiţă îl acuză pe Sebastian Ghiţă de ameninţare cu moartea


13 mai 2014

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă (PSD), a depus marţi la Parchetul General o plângere penală pe numele deputatului PSD Sebastian Ghiţă, susţinând că acesta l-a ameninţat, inclusiv cu moartea.

"Aici am o plângere penală împotriva numitului Sebastian Ghiţă, deputat, care acum o săptămână m-a sunat şi m-a ameninţat la telefon într-un mod josnic şi ruşinos. M-a ameninţat inclusiv cu moartea, adică o chestiune, în opinia mea, foarte gravă şi, din această perspectivă, cred că este de datoria mea să dăm un semnal în această ţară că cu astfel de securisme şi cu astfel de comportament mergem mai departe. Este mare păcat că un deputat în România, în Europa, ameninţă cu moartea un primar de sector", a declarat primarul sectorului 3 marţi.

"Mi-a spus: 'Te termin. Ai intrat pe mâna mea, o să te termin. Mori de mâna mea, nu o să te las'. Astea sunt cuvintele pe care mi le-a spus", a spus Robert Negoiţă, întrebat cum au sunat ameninţările, în special cele cu moartea.

Primarul spune că nu a înregistrat discuţia. "Nu fac aşa ceva, nu sunt securist", a declarat Robert Negoiţă, întrebat dacă a înregistrat convorbirea telefonică în care a fost ameninţat. Edilul a spus că ştie însă că instituţii abilitate ale statului înregistrează convorbiri telefonice.

Primarul a susţinut că nu era în relaţii de prietenie sau de afaceri cu Sebastian Ghiţă.

Robert Negoiţă şi Sebastian Ghiţă sunt ambii membri PSD.

Negoiţă este vicepreşedinte PSD, iar Ghiţă -  patronul România TV - este deputat PSD de Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro