Duminică, 14 aprilie 2024 - 8:14:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


PNL:”Primarul Volosevici a blocat majorarea plafonului pentru transport public gratuit"


30 ianuarie 2024

Liberali ploiesteni atrag atenţia asupra modului în care primarul Andrei Volosevici a blocat majorarea plafonului maxim al pensiei pentru gratuitatea pe transportul in comun. Publicăm comunicatul PNL Ploiesti,

"Primarul Andrei Volosevici a blocat majorarea plafonului maxim al pensiei în baza căruia se poate asigura gratuitatea transportului public în municipiul Ploieşti.

Grupul consilierilor PNL a iniţiat un proiect de hotărâre prin intermediul căruia se majora de la 2.500 lei la 3.500 lei plafonul maxim al pensiei în baza căruia cetăţenii oraşului Ploieşti pot beneficia de autorizaţie de călătorie 100% gratuită pentru transportul public de călători.

Majorarea plafonului ar fi urmat să intre în vigoare începând cu data 1 februarie 2024.

Din nefericire, proiectul nu a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de astăzi, 29 ianuarie a.c. .

Apreciem că blocarea unui astfel de proiect de maximă importanţă pentru pensionarii ploieşteni este inadmisibilă, motiv pentru care grupul consilierilor locali PNL a decis să participe la şedinţele Consiliului Local pentru a asigura cvorumul lucrărilor, dar aceştia nu vor mai participa la votul proiectelor de hotărâre. Protestul va dura până vor fi introduse pe ordinea de zi toate proiectele iniţiate de consilierii din grupul PNL care stau blocate în birourile din primărie."


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 12 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro